Upload , Share & Dapat Duit

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sekarang banyak peluang buat duit melalui internet.Tapi mengapa masih ramai yang tidak mampu menjana pendapatan melalui internet ? Adakah kerana tiada ilmu , kurang pendedahan atau pun malas.

Aku bukanlah jutawan internet yang layak untuk membebel bagi anda semua faham tapi sekadar mengingatkan diri sendiri dan mereka yang ingin memajukan diri sendiri.Cukuplah leteran aku…….

Baiklah aku sebenarnya nak share tentang satu peluang pendapatan sampingan yang memang senang untuk diceburi.Peluang ini diberi oleh satu website yang menyediakan hosting percuma untuk upload sebarang file dan buat promosi file tersebut.Lebih kurang macam tu lah….Tiga langkah jer yang diperlukan :

  1. Mempunyai akaun Paypal kerana bayaran akan dibuat melalui Paypal.
  2. Daftar dengan Ziddu.
  3. Buat promosi.

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

  1. nazihah August 7, 2009

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *