Komen Aku Pasal Politik Perak

Wowwww….memang power konflik politik di negeri Perak sekarang.Tidak larat aku nak dengar dan baca komen dan ulasan yang diberi oleh penganilisi poltik yang ber akademik […] Read More

Lompat Katak Lompat

Assalamualaikum dan salam… Lompat si katak lompat , lompat biar tinggi , bila besar boleh pergi sekolah.Eshhh macam tu ke lirik lagu ni erk.Anak aku […] Read More

Sebar Dasar Kerajaan Negeri Melalui Blog

Wahhh blogger semakin disegani sehingga diberi tugas yang penting sebagai penyampai berita.Kerajaan Perak menubuhkan Sekretariat Blogger bagi menyebarkan maklumat dan dasar kerajaan

16 September 2008 Pasti Tiba

Semua orang pasti sedang menunggu apa yang akan berlaku pada 16 September 2008.Tarikh 16 September pasti akan kita temui dan hadapinya.Tidak ada sesiapa pun di […] Read More