Agen Tone Excel Mesti Join GengWOW Kalau Nak Berjaya!

Dalam artikel semalam aku dah cerita tentang penipuan Tone Excel dan apa kaitannya dengan GengWOW?
Dengan harapan korang dapat ambil faham apa yang diceritakan.
But, aku tahu ada yang masih blur dengan sistem pemasaran GengWOW.
Sebelum apa-apa aku nak tanya, korang dah register belum?

Daftar cepat >>> KLIK SINI UNTUK DAFTAR PERCUMA

Sebelum ia dikenakan bayaran kelak.
 Ini lah salah satu kaedah terkini untuk korang buat duit online secara PERCUMA.
gengwow bantu pemasaran tone excel
Serabut Meja Kerja kalau tiada sistem

FUNGSI GENGWOW

Pasti ramai tertanya-tanya “Apakah fungsi GengWOW dan apa manfaatnya kepada korang?
Aku ringkaskan…
GengWOW ini adalah “alat” bagi korang promosikan produk simkad Tone Excel dengan sistem ringkas auto-downline dan direct-downline.
Maksud mudahnya, ia sistem yang tolong korang menguruskan rangkaian secara automatik.

Kalau korang jual Simkad Tone Excel secara online banyak kerja perlu dibuat.

Pertama promosi, setelah ada yang berminat korang perlu explain pulak satu persatu, kemudian tolong daftar simkad.  Lepas tu kena tanggunjawab pulak untuk pastikan pelanggan terima simkad dan kena ajar mereka sehingga simkad diaktifkan.

Kan banyak kerja tu!!!
Tapi, bagi agen Tone Excel yang mendaftar sebagai ahli GengWOW kerja korang hanya Promosi, PRomosi, PROmosi, PROMosi, PROMOsi, PROMOSi, dan terus PEROMOSI.
Selebihnya, semua kerja yang lain sistem GengWOW akan uruskan untuk korang.
Jelas!
Mudahkan…
Tak adalah kerja-kerja tambahan yang memeningkan medula oblogata otak korang yang serabut dengan pelbagai kerja.
Yelah,
Kebanyakan agen-agen Tone Excel ada kerja tetap masing-masing.
Aku faham sangat.
Aku pun sama macam korang jugak.  Nak extra income tambahan.

MISI GENGWOW

GengWOW adalah satu team yang diwujudkan untuk membantu setiap ahli merasakan bisnes networking itu sangat MUDAH dan CEPAT tanpa kerja-kerja remeh temeh lain.
Sistem yang dicipta akan melalui kitaran dengan memastikan setiap ahli mendapat downline yang mendaftar.
Kitaran tersebut bertujuan supaya semua dapat faedah.
Maksudnya, kita saling bantu-membantu rakan yang lain.

Inilah dipanggila bisnes secara berjemaah.

 Bukannya makan sorang-sorang.
Setakat masa ini, kami memilih produk simkad Tone Excel untuk disesuaikan dengan sistem.
Masa hadapan, telah dirancang untuk memasukkan produk lain yang lebih POWER dan MANTAP.
Sekiranya korang ini mendaptkan info tentang simakd Tone Excel, sila layari laman web berikut:

 

  • http://www.thetoneexcel.com
  • http://www.toneexcel.com
Ramai yang telah mendaftar merasakan sistemini sangat membantu dan memudahkan kerja-kerja selepas proses mempromosikan produk.
Dalam bisnes online, anda boleh promosikan sahaja link yang diberi oleh GengWOW melalui Facebook, Twitter,Whatsapp, Wechat, Email, Blog dan lain-lain saluran tanpa menunjukkan produk Tone Excel langsung.
So, tidak berlaku masalah yang kata pasaran produk Tone Excel ni dah tepu.
Aku harap, penerangan diatas jelas mengenai sistem pemasaran cara GengWOW.
Kami bergerak secara berkumpulan untuk membantu agen-agen Tone Excel yang buntu memikirkan bagaimana nak memperkenal produk kepada orang ramai melalui online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *